!
91,3% van de mensen klikt hierop…
X

Bedankt voor je aanvraag :-)

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Health Innovation Challenge 2016 gewonnen!

 

Door Danny van der Roest

In samenwerking met vrijwilligersorganisatie Rotterdam Cares en software-ontwikkelaar Aenova heeft Maverick gisteren de Health Innovation Challenge 2016 gewonnen! Het was een inspirerende dag waarbij we een oplossing moesten verzinnen voor het vrijwilligers- en eenzaamheidsprobleem. Mede door de input van zorgprofessionals en een drietal kinderen draaiden de probleemdefinities en concepten meerdere malen 180 graden om. Het resultaat was een mooi concept dat door de jury als beste werd verkozen. Wij kijken erg uit naar de verdere ontwikkeling van het idee. Wordt vervolgd…

De Health Innovation Challenge vond plaats tijdens de Zorg41 Summit, een initiatief van gemeente Rotterdam, ECE, SMO, Kamer van Koophandel and VNO-NCW. Wij bedanken de organisatoren en de jury (Spark, BovenIJ Ziekenhuis en Holland Venture) voor de dag!

Maverick | Health Innovation Challenge 2016 gewonnen!

VLNR: Hendrik Halbe (SMO), Danny van der Roest (Maverick), Eva van der Last (Aenova), Frank de Roon (Aenova), Nienke de Pauw (Rotterdam Cares), Hans van der Last (Aenova) en Maarten Struijvenberg (Gemeente Rotterdam)