Visie

Een frisse kijk

Aan veel maatschappelijke problemen ligt gedrag ten grondslag. Veel organisaties zijn nog zoekende naar een manier om hier correct op in te spelen. Overtuigd van de enorme potentie van gedragsverandering en nudging, besloten wij organisaties te helpen met het realiseren van hun duurzaamheids- en veiligheidsambities. Zo ontstond Maverick in 2013. Wij zorgen voor een frisse kijk op zaken, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten en een praktijkgerichte aanpak. Oftewel, oplossingen waar je wat mee kan.

Ideale business

Wij hebben vanaf het begin gekozen om uitsluitend projecten aan te nemen die iets bijdragen aan een betere wereld. Als je ons vraagt om louter de winst te komen vergroten, dan moet je helaas verder zoeken. Wij zijn ervan overtuigd dat business en idealisme prima samengaan. Sterker nog, dat hebben wij in de afgelopen jaren bewezen!

Daad bij woord voegen

Oh ja, mooie dingen vertellen is natuurlijk leuk, maar je moet er ook naar handelen. Daarom brengen wij ons geld onder bij een duurzame bank, reizen wij met het openbaar vervoer, scheiden wij afval op kantoor en is het elke dag Meatless Monday. Kiezen voor Maverick is kiezen voor duurzaamheid.

Contact

info@maverickgedrag.nl
+31 (0)6 21 68 42 50