Wij zijn Maverick > Diensten

Diensten

Maverick biedt verschillende diensten aan zodat we organisaties altijd op een passende manier kunnen helpen bij het veranderen van gedrag.

Pilot

Maverick neemt het werk uit handen en gaat aan de slag om de gewenste gedragsverandering te realiseren. We onderzoeken het probleem, ontwikkelen concepten voor de oplossingen en testen deze op effectiviteit in de praktijk in de vorm van een pilot. Naast een oplossing voor het probleem verschaft een pilot ook veel inzicht in het probleem. Zie ook onze Werkwijze.

Gedragsadvies

Je zet zelf een project op en wil daar gedragsverandering in meenemen. Wij adviseren hoe de projectopzet en -inhoud maximaal bij kan dragen aan gedragsverandering. Ook geven we advies op de huidige gang van zaken, toekomstige plannen en kunnen we eerdere acties evalueren vanuit een gedragsperspectief.

Detachering

Gedurende een project werkt een expert van Maverick in de organisatie mee aan het veranderen van gedrag. Dit kan individueel of in samenwerking met een team zijn.

Opleidingstraject

Maverick heeft een eigen training ontwikkeld. Hierin leren wij medewerkers over de werking van het brein, de totstandkoming van gedrag en nudging. Vervolgens leiden wij medewerkers op om deze inzichten toe te passen in hun werkzaamheden, wanneer gewenst zelfs aan de hand van een actueel probleem binnen de organisatie. Het interactieve opleidingstraject wordt specifiek afgestemd op de organisatie.

Workshops en lezingen

Wij verzorgen een ingang in de wereld van de gedragsverandering. In een interactieve sessie vertellen we meer over de werking van het brein, oorzaken van ongewenst en irrationeel gedrag en hoe dit aan te pakken is.

Tevreden klanten:

Contact

info@maverickgedrag.nl
+31 (0)6 21 68 42 50