☰  MENU

Gezocht: specialist gedragsverandering/nudging (WO)

Wij zijn weer op zoek naar een specialist gedragsverandering/nudging (WO). Lees hier de volledige vacature en solliciteer als het iets voor jou is!

– Deze vacature is inmiddels gesloten –

Gezocht: specialist gedragsverandering/nudging (WO)

Startersfunctie: 32 uur p/w, €24.800 p/j (o.b.v. 0,8 FTE), volledige reiskostenvergoeding en veel vrijheid.

 

Maverick is aan het groeien! Dat is hartstikke fijn, maar daarom hebben we ook snel iemand nodig die ons team kan komen versterken. Kom jij ons helpen om de wereld duurzamer en veiliger te maken middels gedragsverandering?

 

Wat is Maverick?

Wij zijn een gedragsveranderingsbureau uit Rotterdam. Wij werken voor grote organisaties die wij helpen om het gedrag van grote groepen mensen te veranderen. Dat doen wij door inzet van sociaal psychologische technieken (nudging). Wij nemen uitsluitend maatschappelijk verantwoorde opdrachten aan die de wereld duurzamer, veiliger en socialer maken. Als je bij ons werkt, draag je dus elke dag bij aan een betere wereld! Gaaf toch!?

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die verstand heeft van gedragsverandering met een achtergrond in de sociale psychologie, social design en/of HTI/HMI. Iemand die goed onderzoek kan doen en theorie en praktijk op creatieve wijze met elkaar kan verbinden. Wij zien graag initiatief en verantwoordelijkheid. Verder is het belangrijk dat je op een goed bereikbare afstand van Rotterdam woont (bijv. Amsterdam, Utrecht, Eindhoven) of bereid bent om te verhuizen.

 

Werkzaamheden

Elke dag werk je aan gedragsveranderingstrajecten. Je doet onderzoek, ontwikkelt interventies en meet het effect daarvan. En vergeet projectmanagement en de klantcommunicatie niet. Je bent dus van begin tot einde betrokken bij de projecten en verricht diverse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde bij ons!

 

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenal bieden wij jou de kans om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van Nederland (en wie weet, daarbuiten!) en om al je kennis over menselijk gedrag in te zetten. Je hebt veel vrijheid in je werkzaamheden, werkt in een informeel en gelijkwaardig team en krijgt alle hulp bij je ontwikkeling. Tot slot groeien wij erg hard en betrekken je graag in deze groei.

 

Interesse?

Heb je interesse? Leuk! Stuur ons dan je cv, een vakkenlijst en motivatiebrief. Reageren kan tot en met 15 april 2018 via het onderstaande adres. De sollicitatiegesprekken zijn 20 april 2018.

Heb je nog vragen, dan kan je ons altijd bellen of mailen:

 
– Deze vacature is inmiddels gesloten –
 

» Ga terug naar de nieuwspagina van Maverick.

← Prev Nieuws ItemVeiligheid in de wintertijd

Next Nieuws Item →Simpele gedragsinstructie laat meer fietsers licht voeren!