☰  MENU

Vacature voor specialist gedragsverandering (WO)

Wij zijn op dit moment op zoek naar een specialist in gedragsverandering (WO) die ons team komt versterken. Lees hier de volledige vacature! Lijkt het je wat? Solliciteer!

– Deze vacature is inmiddels gesloten –

Gezocht: specialist gedragsverandering (WO)

Startersfunctie: 0-3 jaar ervaring, 32-36 uur per week

 

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt versterken voor 32 tot 36 uur in de week. Lees de vacature en kijk of het iets voor jou is!

 

Wat is Maverick?

Maverick is een jong bureau uit Rotterdam dat is gespecialiseerd in gedragsverandering. Wij lossen problemen voor onze klanten op met de inzet van sociaal psychologische technieken die inspelen op de onbewuste totstandkoming van gedrag. Wij werken voor uiteenlopende organisaties en richten ons op maatschappelijk verantwoorde thema’s zoals duurzaamheid en veiligheid. Er is vanuit verschillende hoeken steeds meer vraag naar onze diensten en daarom zijn we op zoek naar iemand die ons team kan versterken.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een psychologische achtergrond, bij voorkeur een specialisatie in gedragsverandering. Hierbij is kennis over de interactie tussen mens en technologie (HTI/HMI) een pré.

Wij zoeken een ondernemend en actiegericht persoon die ons bedrijf verder mee helpt op te bouwen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid, vrijheid en je input en ideeën worden gewaardeerd. Je functie groeit mee met het bedrijf. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die voor langere tijd bij ons wil blijven.

 

Werkzaamheden

Primair ga je bezig met het opzetten en uitvoeren van gedragsveranderingstrajecten. Hieronder valt het doen van onderzoek (kwantitatief en kwalitatief), ontwikkelen van interventies, meten (i.e. statistische analyse) en rapporteren van effecten maar ook het projectmanagement en de klantcommunicatie. Je bent dus van begin tot einde betrokken bij de projecten en verricht diverse werkzaamheden. Geen een dag is hetzelfde bij ons!

 

Wat kan je van ons verwachten?

Je werkt in een klein team waar de sfeer erg informeel is en we op gelijke voet met elkaar omgaan. We helpen je graag in je ontwikkeling en nemen je input serieus. Verder krijg je veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werk. Je ontvangt een marktconform salaris.

 

Nog even op een rijtje

Wij zoeken:

  • Universitaire opleiding (Sociale) Psychologie, specialisatie in gedragsverandering. Kennis van HTI/HMI is een pré.
  • Ambitieus, ondernemend en actiegericht.
  • Communicatief sterk (in spraak en geschrift).
  • Flexibel. Je werkt immers in een klein team waar dingen snel veranderen.

Wat kan je verwachten:

  • Diverse werkzaamheden en veel afwisseling.
  • Sociale en informele werkomgeving.
  • Ruimte om input te krijgen én te geven.
  • Veel vrijheid en ontplooiingsmogelijkheden.

 

Interesse?

Heb je interesse? Leuk! Stuur ons dan je cv, een vakkenlijst en motivatiebrief. Reageren kan tot en met 28 februari 2017.

Heb je nog vragen, dan kan je ons altijd bellen of mailen:

 

—————

pdf-icon-Maverick-Nudging-Gedragsverandering

Download de vacature voor Specialist Gedragsverandering (358 kB).

– Deze vacature is inmiddels gesloten –
 

» Ga terug naar de nieuwspagina van Maverick.

← Prev Nieuws ItemEven voorstellen…

Next Nieuws Item →Artikel MedicalFacts: Health Innovation Challenge 2016