☰  MENU

Even voorstellen…

Graag willen wij jullie voorstellen aan Bynette Stam, afgestudeerd sociaal psycholoog en communicatiewetenschapper. Zij gaat vanaf 24 april bij Maverick aan de slag met gedragsveranderingsprojecten. Welkom!

Welkom!

Op 24 april is Bynette Stam, afgestudeerd sociaal psycholoog en communicatiewetenschapper, begonnen bij Maverick. Na een periode werkzaam te zijn geweest op het gebied van duurzame PR, gaat zij nu bij Maverick aan de slag met gedragsveranderingsprojecten. Welkom Bynette!

Bynette: “Sinds mijn studies Psychologie en Communicatiewetenschap en mijn periode bij een duurzaam PR-bureau ben ik me steeds meer gaan realiseren dat we samen heel ver kunnen komen om de wereld een beetje beter te maken. Michael Jackson zong ons lang geleden al toe: ‘Heal the world, make it a better place’. Een betere wereld begint bij jezelf, alleen niemand denkt eraan zichzelf te veranderen. Mensen veranderen niet graag en dat is wat gedragsverandering voor mij zo interessant maakt. Binnen Maverick krijg ik de kans om mensen net dat ene zetje in de richting van het goede gedrag te geven, oftewel nudging. Zodat Michael Jackson’s wens toch nog in vervulling komt.”

 
» Ga terug naar de nieuwspagina van Maverick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

← Prev Nieuws ItemDe pianotrap is een belachelijke nudge

Next Nieuws Item →Vacature voor specialist gedragsverandering (WO)